Övervikt har blivit en ’Sjukdom’

Posted by:

|

On:

|

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 410251336_17896633406929695_1516883260388885139_n-819x1024.jpg

Detta är ’Reklam’ från nordens största bolag!

Ni som vet, vet vad de säljer och varför. Men att påstå att övervikt är en sjukdom, förtydligat med understrykning, är att ta det till nästa nivå. Är det klassat som en sjukdom kan den också behandlas som en och därmed kan Novo Nordisk sälja sitt bantningspiller till läkare som då i god tro ’behandlar’ sina ’patienter’. Det var tänkt som en medicin för att motverka/lindra diabetes och det tycker jag kan vara motiverat.

Men nu ska det att lanseras till ’alla’, och bolag som Astra och Pfizer jobbar på liknande preparat för denna nya ’Billion $ market.

Detta återkommande nyhetsbrev kommer upplysa mig om hur denna ’behandling’ är nödvändig ur ett ’expert’ perspektiv. Min gissning är att det kommer en massa data som ’bevisar’ varför jag är i behov av detta.

Frågor som uppstår för mig är:

Kan ’patienten’ någonsin sluta ta ’medicinen? Vad där det för Biverkningar? Vad är de långsiktiga effekter? Är detta genetiskt överförbart till nästa generation?

Logiskt känns altl detta bara så fel.

Men vad gör man inte som Big Pharma bolag för att tjäna mera pengar?

Jag rekommenderar det som är helt utan kostnad och garanterat utan biverkning som alternativ!

Ät bra lagad mat utan tillsatser, kör styrketräning och varva detta med pulshöjande aktiviteter, liksom 8 timmars sömn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *